22 maart 2018 – Blue Moon in een voorprogramma van Hamlet in stadsschouwburg Haarlem

Op 22 maart werken we mee aan het voorprogramma van Hamlet (Opera2day).

”Een bloedstollende voorstelling, die de toeschouwer ontredderd achterlaat” schreef NRC over ‘Médée’ van Opera2Day. Als opvolger brengt het gezelschap nu ‘Hamlet’, hét meesterwerk van Shakespeare, als indringende opera. Deze ‘grand opéra’ van Ambroise Thomas was voor generaties operaliefhebbers een hoogtepunt binnen het repertoire. Niet vreemd want Hamlet is een droomrol voor iedere bariton en Ophelia kreeg een van de mooiste waanzinsscenes ooit.

Uitvoerenden

  • Opera2Day
  • New European Ensemble
  • Hernán Schvartzman – dirigent
  • Serge van Veggel – regie
  • Solisten n.t.b.

Goed om te weten

Inleiding

19.15 uur | gratis, wel reserveren
Voorafgaand aan de opera is er een inspirerende inleiding.